Spin of Hope

 I lördags deltog vi på Anderzson of Sweden i Spin of Hope för Barncancerfonden. Vi sponsrade 2 spinning cyklar som var igång 12 timmar i sträck från 07:00 - 19:00.

Vad är då Spin of Hope kanske någon av er undrar??

Målet med Spin of Hope är att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer genom att samla in pengar som kommer de drabbade tillgodo via Barncancerfondens lokala föreningar.

Friskis & Svettis i Ystad är med och arrangerar detta, så vi ställde upp med sponsring av två cyklar och ordnade motionärer som bemannade dessa 24 timmar som vi skulle täcka in.

Det är så härligt för det var verkligen inte svårt att få folk att ställa upp. Tvärtom så gick det lätt och vi hade till och med reserver som ville vara med. Varje motionär betalar 125 kr /tim de cyklar och allt går till Barncancerfonden.

Hela arrangemanget var så kul och bra arrangerat!! Jag vet inte hur många företag som var med och bidrog till just detta arrangemang i Ystad, med det var fullt på i princip alla 28 cyklarna i 12 timmar.
Företag hade skänkt fantastiska priser och det lottades ut ett antal varje timme. Det var verkligen fina give aways och presentkort.

Vad jag kan se på Barncancerfondens hemsida, så har Friskis & Svettis Ystad i och med detta bidragit till Barncancerfonden med 58.900 kr. Helt fantastiskt!! Så det är verkligen så att det lilla du gör verkligen gör skillnad.

Tack till alla er som ställde upp och cyklade och till alla er som bidrog på annat sätt. Så värdefullt!

Detta gör vi gärna igen!!
Jonas och Pann efter två timmars spinning, är det detta som kallas "dyngsur"

Malin och Håkan snygga och fräscha innan deras två timmar drog igång.
 
 
 

 
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...