Välkommen 2018


God fortsättning på det nya året och Välkommen 2018

Det känns ju fantastiskt att vi nu är inne i januari månad och har ett nytt år framför oss med vad nu det kommer föra med sig. Det är ju lite konstigt att vi idag med all teknik och kontroll inte vet hur det kommer se ut när detta året går mot sitt slut i december månad. Jag önskar att det blir ett roligt år med många härliga kundmöten och många nya erfarenheter.
Vad kommer vi att minnas av 2018 tror ni? I Sverige har vi riksdagsval och det kommer ju givetvis att uppmärksammas lite överallt och framförallt i media. I produktmedia kommer det också att uppmärksammas när det ska tryckas upp olika budskap från de olika partierna. I valkampanjen 2014 satsade de stora partierna mellan 60-70 miljoner på sina kampanjer på webb och olika reklamkampanjer. Vilken blir den mest populära produkten i år tror ni?
Jag tror att 2018 kommer att bli ett händelserikt och fantastiskt år.
Jösses, så mycket regn och blåst som vi fått 2017. Sommaren kan ju bara bli bättre än 2017. Det kommer bli en lång och varm sommar med många härliga bad, eller hur 😊

Sommaren kommer även att bjuda på ett fotbolls VM med härliga kamper och lyckliga vinnare och förhoppningsvis en medalj till Sverige.

Livet är ju bra härligt när man tänker på allt trevligt som ligger framför oss!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...