Det där lilla extra

Tänkte börja med att berätta om ett roligt samtal från förra veckan med en kund som var intresserad av att beställa julgåvor till sin personal, det var Joyful Giftcard som hägrade och vi diskuterade vilken medgåva han skulle välja.

Han var inne på ministekjärnet men ville ha input och vi pratade lite kring fördelarna med respektive gåva. Tillslut enades vi om att ministekjärnet var det som låg honom närmst hjärtat från början och att han borde välja det, men samtidigt pratade vi om att det är ett väldigt litet stekjärn. Jag föreslog att han kunde twista till det med ett finurligt rim när han lämnade över gåvan vilket han tyckte lät som en väldigt kul idé och eftersom vi på Anderzson of Sweden gillar utmaningar så klurades det naturligtvis fram ett kul rim till kunden. Nu är ni förstås väldigt nyfikna på hur rimmet blev så här kommer det och naturligtvis får ni gärna återanvända det till era kunder. Joyful Giftcard hittar ni HÄR och många andra gåvokort med fina medgåvor hittar ni HÄR.

Julrim (Gåvokort + medgåva i form av ett ministekjärn)
"Nu julen står för dörren och i köket blir det brått,
vilken tur att en användbar gåva du nu fått.
Nu kan du enkelt göra ägg Benedict och pannkaka,
fast det tar lite tid om fler än du ska smaka.
Paketet rymmer dock mer än så,
något du själv kan välja ut du också ska få.
Med denna gåva jag önskar dig en riktigt god jul,
och hoppas att du bland alternativen hittar något kul"


Planerar du vårens kommande mässor? 
Förutom att det lackar mot jul så börjar det också bli dags att börja fundera på vårens kommande mässor & event, visst hade det varit fantastiskt att ha något unikt framtaget endast för ditt företag. Specialproduktion innebär att vi skräddarsyr produkter efter dina önskemål och behov. Utöver kläder, give aways, vepor och andra traditionella profilprodukter kan vi även hjälpa dig att ta fram det där extra som verkligen sticker ut. Som kalkondräkten vi gjorde till en matproducent...Låt oss skapa en känsla som stannar kvar. Specialproduktion eller andra kul saker behöver inte betyda stora volymer utan anpassas helt efter behovet. Kontakta Linus, Jonas, Mia eller Linus, kontaktuppgifterna hittar du HÄR

Detta inlägg är det sista jag skriver här på Anderzson of Sweden eftersom jag valt att gå vidare mot nya utmaningar. Framöver kommer ni istället få följa med någon av de andra (Linus N, Jonas, Mia eller Linus A) bakom kulisserna och få fortsätta att kolla in vardagen på Anderzson of Sweden samt få användbara tips och trix på vägen.

Ha det så bra & tack till alla er som gillar att läsa bloggen!

/ Lotte
Läs mer om oss på Anderzson of Sweden i vårt magasin och hitta julgåvorna i vår digitala gåvokatalog.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...