Black Friday & Världsmästerskap

Bättre spela dåligt och vinna…

VM platsen klar för vårt fotbollslandslag. Jag citerar därför den gamle tennislegendaren Vitas Gerulaitis,  som passar bra på andra matchen ”Det är meningslöst att spela bra och förlora. Det är bättre att spela dåligt och vinna”. Kommer bli en kul sommar med fina VM matcher. Och extra skönt att efter förra inlägget kunna säga..-Vad var det jag saJ

På tal om världsmästerskap så kommer vi på fredag arrangera ett VM i bra priser. Tillsammans med våra samarbetspartners kommer de företag som vi jobbar med få möjlighet att köpa julklappar, jubileumsgåvor eller andra gåvor till ruggigt bra priser. Fotbolls VM varar i en månad men vår REA kommer endast hålla på i 24 timmar. Spelplatsen för vår Black Friday är vår gåvosida, www.gavokompaniet.se och hålltiderna är 00:00-24:00 fredagen den 24:e november.

Glöm inte att hålla utkik på vår Facebook och Instagram där vi under dagen kommer arrangera vår egen julklappsutdelning till de som delar och engagerar sig i våra inlägg. Mer information om det under fredagen, håll till godo!Vill du också veta var uttrycket Black Friday egentligen kommer ifrån? Såhär skriver Wikipedia.
Black Friday (svenska: svart fredag[2]) kallas i USA den dag som infaller dagen efter Thanksgiving (som är den fjärde torsdagen i november). Det är USA:s största shopping- och readag. Tillsammans med Cyber Monday tre dagar senare markerar det starten på julhandeln och många amerikaner börjar juldekorera och shoppa. Många besöker föräldrar eller andra släktingar under Thanksgiving, vilket ofta innebär en resa, och de arbetar därför inte på fredagen, utan kan till exempel ägna sig åt shopping.
Namnet härstammar ursprungligen från Philadelphia någon gång före 1961, där det beskrev den stora trafik- och fotgängarökningen som kom dagen efter Thanksgiving. Uttrycket började spridas utanför Philadelphia 1975 och är nu en allmän benämning i USA för dagen efter Thanksgiving.
Källa: Wikipedia
Idag fick Sydpetroleum sina nya mössor med reflextryck, vilket var väldigt passande i detta ruskväder och vi hoppas att de kommer värma många huvud i vinter. Tack Henrik för du ställde upp på bild!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...