Syns du?

Se till att synas...det är lätt att bli osynlig i höstmörkret!

Har du tänkt på hur många som inte använder reflex nu när det blir mörkt snabbt på kvällarna?
För att man ska vilja använda reflex så måste det kännas naturligt och praktiskt. Att ge bort en användbar reflex eller välja kläder och prylar som har reflex strategiskt placerat visar att du bryr dig om de du har omkring dig oavsett om det gäller din personal eller dina kunder.

En reflex är en lysande reklampelare eftersom man kan anpassa den helt efter sina egna behov. Man kan välja mellan att vara lite crazy eller mer traditionell, när det gäller reflexer så kan man i stort sett forma och designa dem lite hur man vill, kanske kunde vara kul att tänka utanför boxen och göra en alldeles för er unik design?

Själv använder jag alltid reflexväst när jag är ute och går och jag har även en hel del plagg med påsydda reflexer som används flitigt nu. Att sätta minilampor på cykeln, blinkande ljus i dragkedjan eller reflekterande logoband till nycklarna är också sådant jag gillar 👍

På de mindre barnen är det enkelt att sätta dit reflexer på kläderna med säkerhetsnål för då kan man ösa på med flera stycken och de gillar ju roliga mönster. På de äldre barnen & tonåringarna passar kanske minilampor på cykeln, en cool mössa eller ryggsäck med reflex bättre.

Det finns också reflexer som passar utmärkt på rullatorn och det finns reflexer som passar till löpningen. Det spelar ju ingen roll i vilken ålder man är, i mörkret syns vi alla lika illa utan reflexer.

Var rädd om dig, se till att du & ditt varumärke syns!

Vi hörs/ Lotte
På Anderzson of Sweden hittar du ett stort utbud av profilprodukter och på hemsidan kan du enkelt söka efter färg, produkt eller pris. Du är också alltid varmt välkommen att bolla idéer med oss, 0411-555 112

Gåvokompaniet är en webbshop som erbjuder företagsgåvor för alla tillfällen. Shoppen uppdateras ständigt med nya gåvor och varumärke, nu senast med Tina Nordströms nya design. Lägg din order dygnet runt på Gåvokompaniet.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...