Måndagsblogg

Förra veckan höll jag, Linus & Linus ställningarna här på jobbet då Jonas & Mia var lediga. Dagarna rusade fram och fylldes av orderhantering, trevliga telefonsamtal, möten med kunder & leverantörer och utskick av nyhetsbrev.
Nu är vi full styrka igen och började dagen med ett kort avstämningsmöte för att kolla av från förra veckan och rikta blickarna mot veckan som kommer.

Mycket fokus ligger i dagarna naturligtvis på vår kommande Känn & Kläm mässa.
I år kommer vi att vara på Öja Krog och det kommer vara lite fler utställare än vanligt. Ni som anmält er till mässan i år kommer att få tillfälle att känna & klämma på rätt julklapp, kika på profilkläder & giveaways, ta del av unika erbjudande och få inspiration kring hållbara koncept och produkter. För den tävlingsugna finns det under mässan även stora möjligheter att vinna riktigt exklusiva priser genom att vara med i vår tävling.

Jag har ju bara varit med på en mässa tidigare och det var supertrevligt på alla plan. Det är väldigt roligt att träffa er kunder och samarbetspartners, prata en stund och diskutera idéer tillsammans som vi sedan hjälps åt att förverkliga. Mässan riktar sig mot företag/ inköpsansvarig och vi bjuder på en god lunch. Anmälan är bindande och det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till mia@anderzson.se

Passa på - köp den perfekta reklambäraren!
Vi har bra priser på bärkassar. Det är ett supersmart sätt att synliggöra sitt varumärke och det är dessutom väldigt användbart med en bra påse därför att alla behöver en (eller flera)! En påse kan ju hänga med i stort sett överallt, vilket innebär att ditt varumärke syns på flera olika platser och i många olika sammanhang. Låt fler bära och synliggöra ditt varumärke helt enkelt!
www.anderzson.se hittar du flera olika bärkassar eller ring oss direkt 0411-555 112

Vi ses och hörs!
/Lotte
Gåvokompaniet är en webbshop där du hittar julens gåvor 2017. Shoppen uppdateras ständigt med nya gåvor och varumärke. Lägg din order tryggt och säkert dygnet runt.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...