Lyckad Känn & kläm & vinnarna är...

Återkoppling från vår Känn & kläm och uppdatering från kontoret

Årets Känn & kläm ute på Öja krog bjöd på en pampig entré med röda mattan utrullad för våra samarbetspartners. Ett flertal utställare fanns på plats som visade upp ett stort urval av julgåvor och profilprodukter. På årets mässa kom ca 120st besökare från ett 70 tal företag, och det blev många trevliga möten, samtal och idéer på plats. För nästa år kan du redan nu boka in 4/10 i kalendern.

På plats hade vi en tävling som gick ut på att besökarna hittade bokstäver utlagda på leverantörernas bord. texten skulle bli LÅT DITT VARUMÄRKE TA PLATS vilket vi tycker är viktigt. Hade man svårt att komma på ordet så kunde man snegla i vårt magasin. Som utslagsfråga undrade vi hur många samarbetspartners Anderzson of Sweden haft sedan starten 2004 och rätt svar är 2455st. Vinnarna är utsedda och meddelade och kommer få möjligheten att komma till oss på Mässingsgatan 13 och välja ut sin vinst från det storslagna prisbordet bestående av gåvor representerade av våra utställare, se bild nedan.

Efter mässan har vi haft många bollar i luften som vanligt. Jonas & Linus har hunnit med en del kundbesök hos företag för att presentera och diskutera bra och synlig profilering på kläder, produkter, skyltar, flaggor m.m. Jonas har t.o.m. varit en sväng i Stockholm, vårt upptagningsområde är ju inte begränsat till Ystad utan vi har kunder över hela Sverige.

Själv har jag befunnit mig på kontoret och har bland annat varit i kontakt med både befintliga och förhoppningsvis blivande kunder genom telefonkontakt, hållit våra sociala medier uppdaterade och igår gick vårt nyhetsbrev från Gåvokompaniet ut, det kan du läsa HÄR.

Det är roligt att presentera förslag på julgåvor särskilt eftersom vi har ett så stort utbud, jag kan varmt rekommendera dig att höra av dig till oss så slipper du lägga tid på att leta. Det finns många fantastiska erbjudande på julgåvor just nu, en del gåvor tar snabbt slut hos leverantörerna så det gäller att vara på hugget även om det kan kännas länge till jul.

Det börjar kanske också bli dags för lite mässor och event för ditt företag? Hör av dig till oss så fixar vi allt du kan tänkas behöva inom profilering & marknadsföring till det. Vi finns på 0411-555 112.

Jag önskar dig en riktigt skön helg. Hörde av en kund idag att det skulle bli strålande väder till helgen och det hoppas jag såklart stämmer. Vi hörs igen!

/Lotte

Gåvokompaniet är en webbshop som erbjuder företagsgåvor för alla tillfällen. Shoppen uppdateras ständigt med nya gåvor och varumärke. Lägg din order dygnet runt i vår webbshop


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...