Klädd för hösten & redo för ett klipp?

Hej!

Nu börjar hösten smyga sig på och man känner att det börjar bli blåsigt och kallt...det börjar alltså bli läge att beställa hem höstjackor, isskrapor och värmande mössor så att du är rustad. På Instagram & Facebook denna vecka har ni kunnat se Linus nya snygga höstjacka och hemsidan är fylld med höstens nyheter och många nya produkter. Har du sett att du numera kan klicka i en färgruta och få förslag på produkter med ditt företags färger samlat? Det är ett jätteroligt sätt att bli inspirerad på när du letar produkter.

Inbjudan till Känn & kläm 5 oktober
I veckan gick inbjudan till vårt årliga Känn & kläm event ut via mail.
Jag hoppas att du satte ett kryss i kalendern och anmälde dig direkt med vändande mail så att du inte missar detta roliga arrangemang.  Du kan naturligtvis också anmäla ditt företag direkt här och nu till mia@anderzson.se
Vill du som inköpsansvarig för ert företag gärna komma, men har inte fått någon inbjudan? Maila in din anmälan eller ring oss på 0411-555 112, du är varmt välkommen!

Julens gåvor 2017
På Gåvokompaniet som är ett varumärke från Anderzson of Sweden kan du lägga din order dygnet runt, enklare kan det knappast bli att köpa julklappar eller? Fast du har kanske redan gått och funderat på något men tycker det är lite svårt det där med att sålla bland alternativen? Vi hjälper dig att hitta den perfekta klappen, det kan jag lova. Ring 0411-555 112 så har du julklapparna fixade på bara några minuter.

I våra två senaste nyhetsbrev har vi lyft fram några riktigt bra julklappar eller vad säger du om en kabinväska till alla i personalen? Kommer garanterat att bli både uppskattad och använd flera gånger om. Eller kanske ett nytt bäddset från Newport, en inredningsdetalj i sig själv. Just nu hittar du det och mycket mer till kampanjpris så passa på så du inte riskerar att de tar slut.

Vi hörs igen, ha det så bra tills dess!
/Lotte


Kabinväska, kampanjpris: 360kr (ord. 699kr)


Bäddset från Newport 4-delar, kampanjpris 360kr (ord. 578kr)


Följ oss gärna på sociala medier


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...