JUST NU HOS OSS

En inblick i vår vardag JUST NU

Vi börjar med Jonas.
I detta nu skapar Jonas layout och underlag till annonser för två affärstidningar där vi valt att synliggöra utvalda och delvis unika erbjudande för Gåvokompaniet under hösten. Parallellt med det arbetar han med ett uppslag till en digital julkatalog kring julgåvor samt med kommande omslag för 2018 års profilkatalog.
Jonas är otroligt kreativ och nytänkande och han har ständigt något nytt i tankarna. Ibland kan det vara svårt att hänga med i svängarna, men det han arbetar med eller kommer på blir alltid kreativt och proffsigt, en sann inspiratör och kreatör helt enkelt. Just nu kan jag avslöja att vi har ännu ett nytt & unikt varumärke  på gång...mer kan jag inte säga, men håll koll...ni kommer inte bli besvikna!

Linus N har varit ute på en del kundbesök, kanske hos just dig? Han har kommit tillbaka med en hel del förfrågningar och just nu arbetar han med att ta fram förslag på kläder och produkter för ett antal företag samt korrekturarbete för godkännande. Linus har även haft besök av ett antal leverantörer här som visat höstens nyheter. Han har också själv gått en kort Catwalk som publicerats i våra sociala kanaler där han visat upp en väldigt snygg jacka som tagits fram med största möjliga miljöhänsyn och som dessutom säljs till kampanjpris just nu för otroliga 324,50kr/jacka d.v.s. 70 % nersatt! Det finns ett begränsat antal och de kommer inte in på lager igen så är du intresserad bör du kontakta oss bums!

Mia har haft fullt upp med att boka in leverantörer till vårt Känn & Kläm event i Öja Krog och det kommer att finnas ett stort urval av leverantörer representerade. Jag kan berätta att det kommer att finnas möjlighet att känna & klämma på massor av julgåvor samt en hel del textil och giveaways. Anmäl ditt företag direkt till mia@anderzson.se så har du garanterat din plats och säkrat en god lunch. Du får såklart gärna tipsa andra företagare om Känn & Kläm, det är roligt om så många som möjligt får kännedom om arrangemanget och har möjlighet att komma.

Linus A fixar transporter och håller koll på lagret. Det är mycket som ska organiseras, särskilt nu inför mässan. Linus jobbar också med en del korrektur till kunder och hjälper till med övrig logistik. Dessutom har jag lite planer på att han ska få agera skådis på någon liten filmsnutt inför jul (fast det vet han inte om än)...men ni minns väl påskfilmen? Den ligger kvar på vår YouTube kanal.

Sen är det jag då. 
De senaste tre veckorna så har vi växlat upp när det gäller Julgåvor. Det kan låta tidigt men faktum är att du gör klokt i att beställa redan nu, för kampanjer & erbjudande tar slut ganska snabbt hos leverantörerna. Har du då tänkt dig något speciellt så är det ju riktigt trist om den julgåvan är slut när du väl bestämt dig, dessutom är det skönt att ha julgåvorna fixade i tid och utvalda med omsorg.
Från början av september har vi skickat ut nyhetsbrev från Gåvokompaniet med fokus på Julens gåvor 2017. Jag försöker att följa upp dessa genom att ringa upp våra prenumeranter  i den mån det går och kolla om de har behov av hjälp med att plocka fram lämpliga julgåvor för sitt företag. Det blir en del trevliga samtal och det är roligt när mottagarna uppskattar att få en personlig återkoppling.

Har du inte fått något nyhetsbrev så mailar du nyhetsbrev@gavokompaniet.se och meddelar att du vill prenumerera och vill du ha hjälp med att välja ut julgåvor så är det bara att höra av dig.

Nu har du fått en liten inblick över vad som händer just nu hos oss.
Ibland är det svårt att förklara vad Anderzson of Sweden är, det är därför det är så kul att skriva om oss till er i den här bloggen och det är också därför som vi nyligen har tagit fram ett magasin som ger dig en tydlig bild av företaget och som kanske precis landat i din brevlåda...
På framsidan för vårt magasin kan du läsa texten "vi skapar en känsla som stannar kvar" Det är precis det vi gör, på flera olika plan!
Har du inte fått vårt magasin? Kontakta oss så skickar vi det till dig eller kom förbi oss på Mässingsgatan 13 och möt oss personligen om du har vägarna förbi.

Ha en bra dag så hörs vi!
/LotteGåvokompaniet är en webbshop som erbjuder företagsgåvor för alla tillfällen. Shoppen uppdateras ständigt med nya gåvor och varumärke. Lägg din order dygnet runt i vår webbshop

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...