Känn & Kläm mässa - Mia berättar

Hej!

Idag hälsar jag Mia välkommen in i bloggen. Mia är VD här på Anderzson of Sweden.
Inom den närmsta tiden kommer vi att skicka ut en blänkare om att det börjar närma sig vår årliga Känn & Kläm mässa den 5 oktober. Denna mässa har pågått varje år sedan 12 år tillbaka och jag tänkte att det kunde vara roligt för dig att höra lite mer vad Känn & Kläm egentligen är. Mässan vänder sig till företag både stora & små främst till inköpsansvarig eller VD. Det är en bindande anmälan då vi bjuder på lunch och du kan redan idag anmäla dig på info@anderzson.se varmt välkommen!

Mia berättar:

Vi är inte helt säkra på vilket år vi startade med Känn & Kläm, men jag tror att det är det 12:e året i rad. Anderzson of Sweden startade 2004, men jag tror inte att vi hade mässa förrän 2005. Första gången var det i konferenslokalen på Ystad Spa & Konferens från kl. 9-20, det insåg vi ganska snart var alldeles för lång tid för en sådan mässa. Trots detta måste ändå mässan ha varit lyckad och uppskattad för året efter hade Jonas mässan på ovanvåningen på Lite Mer. Denna gång var det lite fler leverantörer inbjudna och många fler kunder kom. Mässan har  vuxit gradvis för varje år och när vi flyttade in i dessa lokaler på Mässingsgatan år 2012, så flyttade även mässan till våra egna lokaler. Då fick vi begränsa antal leverantörer till max 15 st för att få plats och sedan har vi även haft någon form av tema de flesta gånger.  Vi har ju lärt oss lite genom åren t ex att bjuda på lunch är ett trevligt inslag som uppskattas när ni kunder tar er tid att besöka vår mässa. Att hålla nere tiden till 11:30-15:00 är bra för då har vi besökare i lokalen hela tiden, vilket skapar trevliga möten och en härlig stämning för alla. 

Senaste Känn och Kläm hade vi besök av Tina Nordström, Daniel Müllern och Kim Andersson, du kan se en bild från den dagen nedan. I år kommer vi att vara på Öja Krog som ligger bara ett stenkast från våra egna lokaler. Varmt välkommen till Känn & Kläm, ett perfekt tillfälle att känna och klämma på årets företagsgåvor till jul. I år har vi även leverantörer av kläder och accessoarer på plats"
Hälsningar Mia"

Gåvokompaniet

Idag skickade vi ut vår första nyhetsbrev från Gåvokompaniet för hösten. Just nu finns det ett erbjudande med ett 4-delat bäddset från Newport för 360kr exkl. moms och frakt (ord.pris 578kr) i vår webshop Det har också kommit in ett alldeles nytt Gåvokort där du kan välja gåvor från Gynning design, Leila m.fl. och om gåvokortets summa inte räcker till det man önskar så kan man lägga till pengar själv. Det går också att välja att skänka sin gåva till Barncancerfonden. Det kan tyckas tidigt med julklappar men faktum är det gäller att vara ute i god tid för att undvika att det du sett ut tar slut på lagret. 
Julverkstaden är i allafall igång från och med idag och ända fram till jul, hohoho!
Är du osäker på vad som egentligen gäller kring julklappar? På Skatteverkets hemsida finns info.

Hörs snart igen, tills dess ha en bra dag!
/Lotte

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...