Fin i profil

Återkoppling från profilmässan förra veckan

Som ni vet så var jag, Mia & Linus på Nordic Profile Fair i Jönköping förra veckan medan Jonas & Linus höll ställningarna på jobbet. Det är alltid roligt att kolla in nyheter och trender och vi kom hem med en hel del guldkorn.

För att ge dig lite återkoppling och inspiration såhär online (som jag lovade att göra) så skulle jag säga att det är hett att glittra och synas på flera sätt. När det gäller att synas utifrån ett säkerhetsperspektiv så såg vi reflexer i alla dess former, överfallslarm och reflexdetaljer i flera olika plagg och andra textilier. När det gäller att glittra på andra sätt så gör man det bäst i välsittande & bra profilkläder som kan användas om och om igen i många olika sammanhang och som man känner sig fin i för det syns om du är bekväm eller ej eller hur?

Nytt magasin 

Inom de närmsta veckorna kommer ni att få ett smakprov på hösten & vinterns nyheter för då landar vår nytryckta glittrande katalog i er brevlåda. Kan du inte hålla dig tills dess så kan du läsa den digitalt här TJOHO!
Jag kan däremot avslöja att tillsammans med den katalogen kommer ni även att hitta något annat intressant...så håll koll...Om du inte brukar få vår katalog så hör av dig till oss så lägger vi in dig i vårt adressregister så du inte missar den, maila kundservice@anderzson.se eller ring oss 0411-555 112
Om det dessutom var länge sedan du besökte vår hemsida www.anderzson.se så är det definitivt ett nöje att göra det kontinuerligt framöver för här kommer det in nyheter ständigt.

Otroligt snygga gåvor till anställda och kunder i webbshoppen

På mässan kollade vi också in alla nyheter när det gäller företagsgåvor till jul men också jubileumsgåvor och andra gåvor såklart. Vad säger du t.ex om att få ett gåvopaket med Gynning Design, Leila Lindholm, Newport, Ernst...ja listan kan göras enorm. Är du osäker på vad som egentligen gäller för det där med företagsgåvor så kan du ta dig en titt på Skatteverkets hemsida.
Kolla sen in webbshoppen www.gavokompaniet.se för att hålla koll på vad som händer här. Sidan har nämligen fått sig ett rejält ansiktslyft och jag kan garantera att du inte blir besviken. Dessutom kan jag lova att du kommer att vilja hålla koll för här trillar det in erbjudande när du minst kan ana det...eller ja egentligen är det så att du faktiskt kan ana det genom att maila mig att du vill ha vårt nyhetsbrev.


Vad händer nästa vecka?

Nästa vecka har jag tänkt att Mia ska få göra personlig debut här i bloggen. Det är nämligen något kul som är på gång som jag tänkte att hon skulle få berätta om.

Ha en fantastisk fortsatt bra dag så hörs vi igen snart!
/ Lotte


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...