Äntligen - ett nytt blogginlägg!

Måndag eftermiddag!

Min första arbetsdag efter semestern och ett inlägg här är ett måste 😍

Jag antar att ni såklart längtat efter uppdateringar från oss och jag kan lova att hösten har många roligheter på gång.

Närmst på tur är att jag, Mia & Linus kommer att åka till Jönköping på onsdag för att besöka Nordic Profile Fair som är en fackmässa med fokus på nya produkter riktade till oss som arbetar med profil och marknadsföringsprodukter. Min plan är att ge er lite uppdatering därifrån på Facebook och Instagram så om ni inte redan varit inne och gillat oss där så är det en bra idé att göra det om ni vill hålla er uppdaterade.

Hoppas att också du har något kul på gång som gör att idéer och energier inför en spännande höst bubblar i dig. Sommaren bjöd kanske inte på så mycket värme och sol men vädret under sommaren och även nu under hösten är perfekt för att profilera sig på prylar som du verkligen behöver.

Paraplyer finns i alla dess former och färger, regnponchos är prylen man har användning för när man minst anar det och därför kan ert varumärke synas på många olika platser. Regnponchon ligger oftast paketerad i en liten plastficka och i denna finns det utrymme att trycka en liten lapp med tex personliga erbjudande eller budskap ni vill nå ut med. Snart blir det lite mörkare på morgnar och kvällar och då är det trevligt att kunna sätta sig på en skönt sadelskydd, ha en snygg reflexväst eller en praktisk ryggsäck tillhands.

Stafettmaran närmar sig och jag antar att många ligger i hårdträning för att pustande ta sig runt i detta lopp men även du som inte ska vara med och springa Stafettmaran kanske har börjat tänka så smått på att försöka komma i form efter sommarens alla mumsiga middagar. Här finns det perfekt tillfälle att profilera allt från träningskläder till träningsredskap, flaskor och aktivitetsarmband. Varför inte fixa ihop ett sådant kit till din personal så får ni levande reklampelare och friskare medarbetare på ett bräde. På vår hemsida www.anderzson.se hittar du kläder och produkter från flera olika varumärken. Kika in där och bli inspirerad.

Det är viktigare än man tror det där med samhörighet och glädje, kanske dax att kontakta oss för lite inspiration och för att uppdatera kläder, prylar, skyltar m.m. som en kickstart inför hösten?

Vi hörs snart igen och tveka inte att höra av dig, ha det så bra tills vi hörs!

/Lotte


Facebook Anderzson of Sweden & Gåvokompaniet
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...