Veckans måsten, trender & nyheter

Hej!

Dagarna sen jag sist skrev har verkligen flugit iväg... bra betyg på ett varierande & kul jobb, men nu tänkte jag att det var dags att göra en liten lägesrapport. 😊

Hänt i veckan
I förra veckan hade jag en inspirerande intervju med en kund intill ett rapsfält. Jag tyckte det passade så bra eftersom han nyligen fått en rollup levererad där innehållet på den passade oerhört bra in i den miljön, det är sanslöst roligt när andra är med på de galna idéer man får. Jag var även på en tur utanför kommungränsen som ni säkert sett på Anderzson of Swedens Facebook och Instagram.

På Mässingsgatan 13 lyser flitens lampa efter förra veckans ledigheter. Vi vet aldrig hur dagen kommer att se ut, det beror ju helt på vem det är som ringer eller kommer förbi och det är ju det som är så kul, vi levererar allt från kalkondräkt till pennor 😊 Det finns alltid utrymme att komma förbi eller slå en signal och prata om vad just ditt företag är i behov av eller vill uppnå. Vi är ett kreativt bollplank som förverkligar dina idéer inom profilering och marknadsföring - din mesta reklampartner helt enkelt.

Veckans måsten, trender & nyheter
Just nu är det vissa saker som är högst aktuella att se över och flaggor och skyltar är en sådan sak. De syns överallt och användningsområdena är många, kontakta oss så har du snart snygga & hållbara flaggor och skyltar till sommaren!

En annan sak att börja fundera över är hur du vill visa uppskattning för dina anställda eller kunder inför sommarledigheten. En gåva kostar väldigt lite i förhållande till vad det ger tillbaka. Just idag har vi skickat ut vårt nyhetsbrev från Gåvokompaniet och här hittar du heta, coola och kul presenter till kampanjpriser. Det börjar bli hög tid att beställa sommargåvan och företagspresenten, så missa inte godbitarna!

När det gäller lite andra trender så sticker beachbeden ut som en jäsig höjdare på stranden =) Det finns många varianter av denna, kontakta oss för offert.

Det är lite andra samarbeten på gång också. Jag vill tipsa dig att sätta ett kryss i almenackan den 21 juni mellan 9-12...mer information kommer inom kort.

Vi hörs snart igen, tills dess hittar du senaste nytt på:


//Lotte
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...