Teamkänsla & marknadsföring

Veckan som varit..och det som komma ska...

Många av oss är på jobb 8h om dagen. Kläderna & produkterna vi använder i arbetet används om och om igen och samtidigt måste alla företag marknadsföra sig utåt och skapa teamkänsla internt för att skapa framgång. Genom att profilera sig på produkter och kläder alla behöver och använder så låter ni ert varumärke ta plats i vardagen både på arbetet men också på fritiden.

Jag klär mig i stort sett dagligen i kläder profilerade med Anderzson of Sweden. Kläderna får mig att känna tillhörighet med företaget samtidigt som de presenterar sig själv utan att någon behöver undra vem de möter i dörren eller på kontoret.

Råkar jag sen behöva sticka inom i någon butik på vägen hem så känner jag mig bekväm att göra det i de kläder jag har på mig och eftersom jag känner mig bekväm i både hur kläderna ser ut och känns så fungerar jag automatiskt också som en levande inspiratör, samtidigt som jag förmedlar en stolthet över varumärket och företaget där jag arbetar.

Nu när det närmar sig lite ledighet för många av oss bubblar en hel del goda idéer upp inför hösten, då menar jag att det är dags att kolla över behovet inför hösten. Bjud in oss till ditt företag, ring oss och bolla idéer, maila oss eller kom bara förbi om du bor i södra delarna av Sverige. Detta för mig lite smidigt över till min nya kollega Linus och hans inspel här på bloggen efter sin första vecka här hos oss, så nu lämnar jag över ordet till Linus:

Hej!

Då var det min tur att skriva några rader här på bloggen och eftersom jag nyligen har börjat här så tänkte jag att ni kan få veta lite mer om mig och om min roll här på Anderzson of Sweden.

Mitt namn är Linus Nilsson och precis som Lotte skrivit här i bloggen så började jag min nya tjänst på Anderzson of Sweden i måndags. Jag arbetade senast som säljare och projektledare i mediabranschen och hade utgångspunkt i Malmö. Nu, efter drygt 3600 timmar på Pågatågen, känns det verkligen härligt att jag kan sätta mig på min Crescent och 15 minuter senare befinna mig på kontoret.

Jag har nu avverkat min första vecka på Anderzson och precis som jag fick berättat för mig innan jag började här så har dagarna varierat väldigt mycket vilket är riktigt skoj. Det har varit kundbesök med Jonas, genomgång av det logistiska med Linus Andersson, programkunskap med Mia och nu skriva blogginlägg med Lotte.

Mina primära arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa företag med sin profilering och marknadsföring. Som projektledare är min roll att se behovet och hitta lösningen så att våra kunder kan fokusera på det dem gör bäst.

På Anderzson gillar vi att tänka nytt och älskar utmaningar. Kom över på en kaffe, maila eller ring oss och berätta om era idéer så hjälper vi er att förverkliga dem.

Ha en fin sommar!
Linus Profilering, reklam & marknadsföring: www.anderzson.seKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...