Fidget Spinner - stressnurran!

På spaning!
Förra veckan tog jag företagsbilen och gav mig ut på turné för att träffa några fantastiska inspiratörer.
Det är jättekul att komma ut och träffa företagare och höra hur de tänker kring sin profilering men det är lika kul att träffa personalen som bär dessa snygga, funktionella arbetskläder och känner sig bekväma och stolta över företaget som de representerar.

Intervjuer och bilder publicerar jag på Instagram och Facebook så vill ni ha koll så följ oss där, du hittar länk dit här nedan. Vill ditt företag också ha ett besök så vet ni var ni når mig, jag kommer gärna förbi så maila mig då på lotte@anderzson.se

Det är med viss risk som jag beger mig ut på vägarna, det är nämligen så att jag totalt saknar lokalsinne...men med dagens teknik så tar jag mig fram hyfsat smärtfritt, tacka vet jag GPS.
Det kan ju dock skapa en viss stress det här med att inte hitta men nu finns ju en högst aktuell lösning för att minska stressen...stressnurran Fidget Spinner!

Jag minns tillbaka
Med stressnurran kan du snurra bort din stress eller tristess också för den delen.
Placera snurran på en platt yta och placera ditt finger på mittdelen för att snurra. Du kan även hålla den mellan fingrarna för att fokusera bättre och förbättra produktiviteten. På stressnurran kan du få exempelvis ditt företags logga och med tanke på vad jag hört på stan så är denna pryl i hetluften, alltså i högsta grad i blickfånget hos många! Den iakttagelsen stämmer väl överens med lagersaldot  hos leverantören just precis nu, då de inte beräknas komma in igen förrän i juli 😳

När jag skriver detta inlägg så kan jag inte låta bli att tänka tillbaka till min farmors köksbord, där vi kusiner satt och lekte med träsnurror där färgerna på snurran blev till mönster när snurran for runt på bordet och visst minns jag att tankarna vandrade iväg medan jag satt där och tittade och undrade hur länge den skulle kunna snurra och när jag drömde mig bort då slappnade jag av och efter att ha snurrat ett tag var det dags att göra något mer aktivt och då var energin påfylld. Minns ni också de här träsnurrorna eller är de bortglömda?

Nåja, jag har valt att dela en film på stressnurran nedan. Jag vill inte stressa er...men eftersom det är strykande åtgång så gäller det att vara på hugget. Vill ni istället titta på profilprodukter i lugn och ro så tycker jag att ni ska besöka vår hemsida och surfa runt och låta er inspireras. Ta därefter kontakt med oss och bolla era idéer inför kommande evenemang eller aktiviteter, vi finns på 0411-555 112

Vi är din mesta reklampartner och vi hjälper er att hitta produkterna som passar just för ert syfte och användningsområde.

Ha en bra vecka därute, vi ses & hörs!
// Lotte
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...