Möten & rapsfält på Anderzson of Sweden

Hej!

Då var det dags för lite inblick från insidan av Anderzson of Sweden  sett från mitt rum 😃
Jonas, Mia & Linus kommer också att gästspela så småningom, men tills dess får ni hålla tillgodo med mina glada tillrop.

Under denna vecka ser jag fram emot att träffa några av våra kunder som jag stämt träff med och som ni säkert kommer att få läsa mer om under kommande veckor.
Jag är en social person och det är roligt att komma ut och se hur kläder, väskor, flaggor, giveaways m.m. används och fungerar i vardagen hos våra kunder. Det blir så tydligt hur viktigt det är att skapa igenkänningsfaktor och teamkänslan vilket all form av profilering ger på olika sätt.

Det är ju också så att när man träffas så kommer man alltid på någon ny idé och det är även kul att som ny komma ut och möta kunder som jag hittills bara pratat med i telefon eller via mail.
Som kommunikatör är det ju bra om man kan kommunicera och det personliga mötet är i särklass det mötet som skapar mest glädje och kreativitet, det tror jag säkert att du håller med om.
Till oss kan du komma förbi, ringa eller maila. Oavsett vad du väljer så är du alltid varmt välkommen.

Jag jobbar även en del med Gåvokompaniet som är en webbshop med företagsgåvor och nu under sommaren så fylls shoppen ständigt på med nyheter av mig & Linus. Här kan företag och förvaltningar enkelt klicka hem gåvor till anställda och kunder alla tider på dygnet.
Denna veckan ut finns möjligheten att lägga en förorder på Leif Mannerströms gåvor så detta vill jag naturligtvis också hinna säga i detta inlägg. Det vore synd om ni har planer på att ge bort något från Leif Mannerström i företagsgåva till jul och inte hinner lägga en förorder.

Ni som inte är bekanta med dessa produkter kan med fördel gå in på gåvokompaniet och titta under fliken med bilden på Leif Mannerström så kommer ni att se vilka fantastiska gåvor det just nu finns  att köpa till förorderspriser innan den 19 maj.

Tycker du det är svårt att få en bild över produkterna via hemsidan eller vill se hur gåvoaskarna ser ut som produkterna ligger i så är ni varmt välkomna att kontakta mig på lotte@anderzson.se så mailar jag er en folder. Ni kan även maila ordern direkt till oss på kundservice@anderzson.se om ni hellre vill det.

Det kan ju vara rätt skönt att ligga i hängmattan i sommar och veta att du fixat fantastiska julklappar till dina anställda och kunder redan i maj!

Nu är det dags att gå hem för dagen och njuta av alla vackra rapsfält som snart står i full blom.
Jag blir så himla glad av dessa fantastiska färger, hoppas ni också känner er glada över denna rapsbild som jag tog på väg till jobbet idag 😃

Ha en fortsatt bra onsdag// Lotte

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...