Hållbara profilkoncept -Passion & Fairtrade!

Hållbara profilkoncept -kräver passion
Är det något jag kan skriva under på efter mina 5 månader här på Anderzson of Sweden är det att vi har passion i vårt arbete. Det innebär att du som kund kan komma till oss med i princip vilket mål som helst och jag kan garantera att du får vårt helhjärtade fokus, engagemang och passion.

Målet med er marknadsföring & profilering är naturligtvis väldigt olika. Ni kanske vill synliggöra ert varumärke, marknadsföra en produkt, nå rätt målgrupp, ordna ett event, skapa en vana, ändra ett beteende, berätta något om ert företag, skapa gemenskap inom företaget, visa att ni är ett team...ja anledningar till profilering och marknadsföring är oändliga och oavsett vad det handlar om kan jag lova att vi kommer att leverera och att ni får vårt engagemang till 100%.

Utmaningar 
Just i dessa dagar går det inte att göra ett blogginlägg utan att berätta att jag naturligtvis gick passionerat igång på att fika Fairtrade i torsdags eftersom mellan 11-13 maj pågår #worldfairtradechallenge så naturligtvis fikade vi på vårt Fairtrade certifierade kaffe och mumsade på chokladbollar gjorda av fairtrademärkt kakao (eftersom Mia uppmärksammat oss på att det även var chokladbullens dag 😃) och eftersom vi befinner oss i Ystad så kan jag inte heller låta bli att nämna att Ystads kommun är en Fairtrade City kommun, vilket bland annat innebär att det finns en hel del butiker som har Fairtrademärkta produkter i sitt sortiment.

På vår hemsida anderzson.se hittar du också Fairtrade märkta profilprodukter men även textil producerade i Fairtrade certifierad bomull, produkter gjorda av återvunnet material eller framtagna med extra miljöhänsyn så som att de exempelvis enkelt kan separeras och lämnas till återvinning. När du som kund vill ha produkter med extra miljöhänsyn, då hittar ni dem hos oss och hittar ni inte det ni söker så hittar vi det åt er!

Hållbar produkt - passion och engagemang
En hållbar produkt beror inte enbart på hur den är tillverkad eller transporterad. Det är viktigt att produkten fyller en funktion, ett syfte och tillsammans med layout, design och budskap därmed används och syns. Kvaliten på produkten ur många synvinklar gör produkten hållbar.

En lyckad marknadsföring & profilering kräver därför ett genuint engagemang och det kan jag garantera efter denna korta tid att ni får hos oss 😊

Nu är det helg och dags att ladda batterierna för en ny fartfylld vecka!


Vi hörs och ses!
// Lotte

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...