En kaffemuggs vardagsdilemma!

Kaffemuggens dilemma
Att profilera sig med användbara prylar som passar alla och som används frekvent är ett vinnande koncept. En sådan pryl är exempelvis kaffemuggen, men även en kaffemugg behöver eftertanke för att bli användbar...därför är det svårt att svara på stående fot vilken kaffemugg vi rekommenderar till er.

Kaffemuggen väcker känslor
I denna pryl finns så mycket känslor och åsikter involverat och därför måste vi skaffa oss så mycket bakgrundsinformation som möjligt innan vi presenterar en kaffemugg åt dig. Alla saker som du sätter ditt varumärke på är lika viktiga, därför är vi genuint intresserade av vad du som kund vill uppnå för varje unik produkt du väljer, ingenting är för litet eller för stort.

Bakom frågan "kan du rekommendera mig en bra kaffemugg" ligger så mycket mer än vad orden säger. Exempelvis kan det handla om praktiska saker såsom att kaffemuggen ska få plats i kaffeautomaten, ett måste är alltså att kolla om man har en sådan på företaget och om denna ska användas tillsammans med kaffemuggarna.

Storleken på händerna?
En annan sak att ta reda på är om de som ska dricka ur kaffemuggen har stora eller små händer, till exempel kan ett litet öra på muggen ställa till med oerhörd frustration genom att man helt enkelt inte får plats med något finger i muggens öra!

En formsak!
En annan sak är om man vill ha raka eller rundade "väggar" på muggen, det kan påverka kaffeupplevelsen för en del och det har också betydelse om man tänker servera både te och kaffe i dessa muggar. Man kan även reflektera över storleken på muggen, en del anser att en kaffemugg inte ska förväxlas med en stor mugg utan mer ska likna den lilla kaffekoppen medan andra hävdar att ju större mugg desto trivsammare och mysigare känsla och att det är viktigt att få plats med mjölken.

De rätta färgerna?
När man väl identifierat själva formen och storleken så kvarstå det att se om man kan hitta en mugg som passar bra in i företagets färger. Kanske vill man ha en färg på utsidan och en på insidan och kanske vill man ha en sida glansig och en sida matt. Några vill ha ljus insida för att kunna se kaffet medan andra vill ha en mörk insida för att muggen känns fräschare så. Någon vill ha helt enfärgad och någon vill ha mönstrad.

Det finns hjälp att få 😀
Ni förstår att en kaffemugg är så mycket mer än bara en kaffemugg. Något man däremot kan vara överens om från början är att kaffe lättar upp på alla möjliga sätt.
Ni som är på väg att piffa upp i köksskåpen på jobbet i detta nu och är i färd med att se er om efter en ny kaffemugg. Till er föreslår jag att ni surfar in på vår hemsida och kolla igenom utbudet som finns där, kontaktar oss för input kring färgval och tryck, då blir inte kaffemuggsvalet så komplicerat utan riktigt roligt.

Vi-känsla!
För vet du vad, alla kommer inte att gilla den mugg du väljer, men någon kommer att älska den och så länge du ser till att det finns kaffe och en mugg med ert varumärke så ger det en skön känsla av tillhörighet, omtanke och Vi-känsla.

Det är precis det som en kopp kaffe faktiskt kan ge, en stund för samtal och samhörighet!
😊// LotteMissade ni vårt nyhetsbrev förra veckan?
Då kan ni läsa det HÄR

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...