Känn in sommaren med mig!

Snälla värme kom snart!
Jag längtar något otroligt efter sol och värme - VEM GÖR INTE DET tänker du kanske. 
Men jag tror faktiskt att jag längtar lite extra mycket för jag vilar mina ögon konstant på alldeles oemotståndliga sommarprylar dagarna i ända...jag har nämligen varit i full gång med att uppdatera vår webbshop för företagsgåvor och att anpassa den till sommarens nyheter och erbjudande denna vecka.

Vill du visualisera en sommardag tillsammans med mig?
Idag sänds vårt första nyhetsbrev från Gåvokompaniet "Sommargåvor no 1" ut och såhär tänker jag mig att man läser det eftersom jag gillar att leva mig in i situationer. Nu vill jag se om du kan se det härliga framför dig:

Tänk dig att du kommer gående med din snygga rosa BBQ-plåtväska innehållande diverse trevligheter, du sätter dig på ett mysigt ställe och grillar tillsammans med vänner eller kollegor och serverar maten på ett färgglatt serveringsset Alla du bjuder på mat blir på gott humör, dels för att maten är god men också för att de härliga färgerna piggar upp =). I kylväskan förvarar du ditt iskalla vatten som du tagit med hemifrån i din ursnygga vattenflaska vilket svalkar bra när du spelat ett parti strandtennis och upptäcker att ditt tennisracket även innehåller ett Fia med knuff spel som du kan varva ner med. När mobilen börjar ladda ur och du inte vill gå hem riktigt än, då är det ingen fara på isen för du har med dig din solcellsladdare och kan därför lätt ladda upp batteriet var än du är så att du kan föreviga din sommardag med ett foto eller film....Vad säger du? Sommarkänsla va? =)
Om ni följer Gåvokompaniet på Facebook eller Instagram så kan jag lova att ni kommer känna sommarkänslan tillsammans med mig framöver. Dessutom är det ett bra sätt att visa chefen vad man gärna vill ha i företagsgåva till sommaren =) win win liksom!

Vi hörs igen, tills dess njut av sommarbilderna på näthinnan =)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...