Ny kunskap levererad

En keps är betydligt mer än bara en keps det kan jag berätta!

I veckan träffade jag en kepsleverantör som introducerade mig i denna galna värld av kepsar.
För  min del hade jag från början bara ett krav, att hästsvansen måste gå att dra ut där bak, men jag har ju många i min närhet som har olika krav på en bra keps...och nu efter detta möte har min kravlista växt en aning.

Det finns exempelvis en hel del val av material:
borstad bomull, nätkeps, polyester, bomull, platta skärmar, böjda skärmar, kepsar av återvunnet tyg, manchester för att bara nämna några stycken  😅 ...sen kan man ju fundera på vad man vill ha för märkning:
plan brodyr, 3D brodyr, lädermärke, gummimärke eller kanske reflextryck eller klistermärke...ja ni förstår...
Man kan också fundera på:
vilka sömmar man vill ha, vilka färger som ska ingå, om knäppet bak ska vara kardborre eller spänne eller kanske bara en hel baksida...
sen tillkommer bara den där lilla slutklämmen om kepsen känns skön på!Vi är många på Mässingsgatan 13
I huset där vi befinner oss är vi betydligt fler än enbart vi på Anderzson of Sweden eftersom flera andra företag hyr in sig hos oss. Det är en stor fördel att vara olika verksamheter under samma tak då vi kan jobba tillsammans i olika projekt vilket är positivt för både oss och våra kunder.
Nyligen har vi exempelvis levererat vepor till Länsförsäkringar Skåne i Helsingborg, layouten till dessa vepor har Marcus på Lundgrens Reklam & Design gjort.
Veporna i detta fallet är 4m höga och tryckta på både fram och baksida. Det är viktigt att välja rätt från början när det gäller material, färg och storlek.
Går ni i tankar kring flaggor, vepor och skyltar och funderar på vad ni ska satsa på så kontakta Jonas så hittar ni rätt!

Önskar er en skön helg, hörs igen!

// Lotte


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...