Mums!

Sockertopp!
Jaha, då var man tillbaka på jobbet sockerstinnare än någonsin efter påskledigheten och vad händer då? Jo jag tar emot ett leverantörsbesök som demonstrerar choklad...och man måste ju prova, annars vet man ju inte om man kan rekommendera den. Ingen vill ju äta choklad som inte är god och än mindre sätta sitt varumärke på den, så naturligtvis mumsade jag i mig en och annan.
Jag kan berätta att chokladen var mycket mumsig och av god kvalité, jag kan dessutom berätta att det går att trycka oerhört detaljerat och att trycket görs i socker!

För att visa tog jag denna bild. Denna typ av choklad hade passat perfekt till något jubileum eller för att visa eller berätta något speciellt. Det hade varit rätt så kul att trycka ansikten också, exempelvis kan man köpa en låda med 6st olika bilder, man kan ju också välja ut en för företaget igenkännande fasadbild eller göra en hälsning. Man kan säga att många idéer dök upp och så är det ju ofta i samband med att man får upp energinivån, svårt att hejda sig liksom =)

Nästa leverantör kanske demonstrerar löpartigts...då är det bara att ge sig ut och testa...


Ut och andas!
Nu när våren är här...eller nja med tanke på att det snöade i helgen så kanske det är att ropa högt för tidigt. Det känns ändå som att våren är på gång och då vill man oavsett ut och andas frisk och härlig luft. Man vill ju gärna även göra det med stil och just nu grottar jag ner mig i produkter som underlättar för det. Jag håller på att skapa nyhetsbrev utifrån temat friskare företag och ett nyhetsbrev vill man ju gärna bli inspirerad av så därför krävs det att man ger det lite tid och omsorg. 
Om ni inte får vårt nyhetsbrev så hör av er till mig så lägger jag in er på vår sändlista.

Vill man vara alldeles unik och ha egen designade funktionsplagg eller profilkläder så är det inga bekymmer. Vi designar och tar fram unika produkter som inte finns idag, hör av dig så börjar vi bolla idéer =)

Nej, nu ska jag sätta tänderna i nästa projekt...håll utkik!

// Lotte

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...