Måndag, påsk och strandkuddar!

Måndag morgon...

Slår ett öga i outlooken på den ovärderliga "att göra listan". Hur lång kan den vara tänker ni, hon har ju bara varit där 4 månader...men ni skulle bli förvånade om ni såg den för den är imponerande lång.. 😊 sen att jag skriver listor på allt är kanske en annan aspekt.

Vad står då på agendan? Det närmar sig ju påsk och då är det ju en del företag som gärna ger bort en påskgåva. Gåvokompaniet är en webbshop där just gåvor är det centrala, den sidan sköter jag & Linus. Vi vill ju gärna visa upp vad vi har att erbjuda men samtidigt göra det med en personlig touch. Jag hoppas att ni sett YouTube filmen som jag & Linus gjorde för några veckor sedan, man har liksom inte roligare än man gör sig och en springande gul fågel på Ystads vackra strand på jakt efter den perfekta påskgåvan, det är i allafall humor och inspiration för mig.

Vi skickar även ut nyhetsbrev, får ni inte dem så kontakta mig så löser vi det. Den senaste tiden har fokus av naturliga skäl varit på påsk och därmed har avsändaren varit Gåvokompaniet, men framöver kommer nyhetsbreven att handla om hur man kan profilera sig som ett friskare företag, hur man får till den perfekta picnicklooken eller hur man kan pimpa strandbesöket. När det handlar om profilering kommer nyhetsbreven från Anderzson of Sweden och när det handlar om specifika gåvor är avsändaren Gåvokompaniet. Oavsett kommer en hel del nyheter komma in på de båda hemsidorna framöver.

När du som företagare kontaktar oss så kan det handla om stort och smått, inget företag är för litet eller för stort för den delen. Det kan exempelvis handla om enskilda tillfällen där man som företag vill informera om något, lära ut något eller ge bort något men lika ofta handlar det om arbetsplatsens vardagsprofilering med en unik touch på exempelvis skjortor, tröjor, pennor, notisblock, muggar, flaggor, vepor, skyltar, mässor m.m. Ring oss eller kom hit, vi bollar idéer tillsammans och sedan presenterar vi ett koncept för dig. Detta pågår ständigt och ingen dag är den andra lik då det är olika företag vi arbetar tillsammans med.

Idéer dyker upp.
I fredags såg jag i mitt tycke coolaste strandkudden som man kan utforma precis som man vill både layoutmässigt men också formmässigt...vilka möjligheter 😎 Nu är bara frågan om vem som nappar på den idén så att jag får gå "all in" i min 1a strandkudde =) Jag hade i allafall gärna vilat huvudet på en sådan varenda soliga dag i sommar för att inte tala om hur mycket jag längtar efter en solstol med fotstöd och plats för kaffemuggen och solglasögonen. Det fyndiga i det hela är att allt detta kan du som företag profilera dig på. Möjligheterna och idéerna är alltså oändliga och platserna där ditt företag syns på saknar gränser, de hamnar ju där dina mottagare vistas.

Miljömedveten profilering.
Jag fördjupar mig även inom produkter som tar extra miljöhänsyn. Det kan handla om märkningar såsom Fairtrade och certifierad bomull, eller om produkter gjorda av återvunnet material t.ex. PETflaskor. Det viktiga är att tänka på är att oavsett märkning så krävs det ju att produkten i sig fyller en funktion och syfte oavsett hur den är tillverkad.

Dagen är igång och sitter du och funderar på något du gärna vill veta mer om, släng iväg ett mail till mig så lovar jag att göra mitt bästa för att beskriva det här på bloggen.
Jag hoppas även att ni sett att vi söker en kollega. Ni hittar jobbannonsen på Hireqs hemsida.

Önskar er en härlig dag & hör av er om ni blev lite sugna på den där strandkudden - jag är sååå sugen att designa en sådan för dig och ditt företag!
// LotteKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...