Sett ur ett spegelvänt perspektivEn vecka på tre dagar!
Kort vecka innebär att man ska hinna lika mycket som en vanlig vecka fast på betydligt kortare tid vilket är hyfsat svårt, men en hel del har hunnits med trots allt =)

Kundbesök hos inspiratörer
Vi tycker det är kul att lyfta fram våra kunder i olika sammanhang dels som inspiratörer för andra och dels för att vid varje möte vi har med en kund så dyker nya idéer och infallsvinklar upp. Dessutom är det roligt att ses, det skapar bra och trevliga relationer över en god kopp kaffe.

Igår hälsade jag på hos en kund där vi bland annat kollade in en tröja som Jonas tagit fram till dem för deras kunder som främst är frisörer. För att visa er har jag tagit på mig tröjan. Det fyndiga med denna tröja är att man läser texten spegelvänt vilket är lite roligt när man arbetar som frisör och tittar på sin kund genom spegeln. Vi passade på att ta en selfie i spegeln för att visa!

Har du och ditt företag haft kontakt med oss och vill berätta och visa upp er profilering så kontakta mig så kommer jag gärna ut och gör en liten filmsnutt eller intervju. Har ni inte ännu haft kontakt med oss men tycker att det skulle vara kul att bolla idéer och tankar, då är ni också varmt välkomna att höra av er 0411-555 112Nu har vårt nya profilmagasin gått ut och när man bläddrar igenom det så har jag naturligtvis mina personliga favoriter som du säkert vill veta! Jag har fastnat för en snygg designad vattenflaska på sidan 18, praktisk kylväska i flera färger på sidan 25, termos som hängt med mig i flera sporthallar och ändå hållit måttet på sidan 27, aluminiumflaskan som jag gärna har med mig i träningsväskan på sidan 141 och varför inte en badboll till stranden på sidan 151 för att nämna några =)

I övrigt har veckan gått i full fart och inneburit mycket skissande för Jonas, organiserande av leveranser för Linus och många kund- och leverantörskontakter för Mia. Allt går in i vartannat och det gäller att hitta ett flow i vårt arbete vilket vi gör på våra veckomöten där vi har högt i tak med bra diskussioner.

Vi hörs igen nästa vecka, önskar er en glad påsk!
// Lotte


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...