Fredagstips, mingel och kostymer!

Kostymer, skjortor och accessoarer!
Igår hade vi en annorlunda dag på jobbet, även om ingen dag är den andra lik här så var ändå gårdagen lite extra ovanlig. Vi hade ett event som vi valt att kalla "SUITS - Dressed for success" där temat var kostymer, blazer, skjortor och accessoarer för både honom och henne. På plats hade vi 3st av oss utvalda leverantörer som är experter inom sina områden och vi upplevde att det blev en lyckad dag med en härlig stämning. Kunde du och ditt företag inte komma eller missade kanske vår inbjudan så kan ni kolla in de tre korta inspirationsfilmerna som jag gjorde igår. Dom ligger både på Instagram och Facebook.

Just kostym kan ju vara lite knepigt att hitta rätt och det kan ju också vara så att ditt företag skulle vilja ha hjälp att prova ut exempelvis kostymer för din arbetsplats, hör av dig till oss så löser vi det. För att hitta de där lyckade helhetskoncepten krävs det ofta personliga möten och ömsesidigt engagemang. Det var också därför gårdagen blev så himla lyckad, vilket jag tror att alla som var här håller med om.

Själv lärde jag mig massor om olika modeller samt vad man ska tänka på när man förlänger eller förkortar en kostymärm tex. Själv hade jag på mig min nya favoritkavaj -en tvättbar vilket passar mig. Jag kan tvätta den själv vilket är fantastiskt när man är en person som jag som tenderar att spilla ibland... snygg är den också och passar till nästan allt!

Tiden gick så snabbt men jag hann ta på en del mingelbilder som du kan se
Delad glädje är dubbel glädje
När andra är glada då blir man själv extra glad och i veckan fick jag ett sms från en kund som visade upp hennes RollUp och profilerade skjorta när hon installerat sig på en mässa. Kolla så snyggt det blev med de röda knapparna till den röda loggan. Såå kul!


Hänt i övrigt och lite fredagsmenytips!
I Veckan har vi även haft leverantörsbesök, bland annat från ett företag som har väldigt fina pastaprodukter. När leverantören demonstrerade sina produkter och varsamt framtagna oljor kände jag hur jag blev väldigt sugen på min personliga pastafavorit så här kommer ett fredagnsmatlagningstips: Blanda en god olivolja med 4 klyftor vitlök, tunna skivor av en god salami, salt & peppar. Blanda med nykokt färsk pasta och strö lite basilikablad över och "tada" en såååå god pastarätt står framför dig och fort gick det också =). 

Nu håller vi tummarna att vårsolen tittar fram, då hoppas jag på en promenad vid havet i härliga Ystad!

Önskar er en härlig helg! 
Hörs snart igen// Lotte


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...