Bakom kulisserna!

Hej!

Visst vore det kul att följa med oss bakom kulisserna? Vad händer under en vardag på Anderzson of Sweden egentligen, vad gör dom där på Anderzson undrar du kanske?

Det var lite av en slump att jag hamnade här och jösses vilken lyckad slump!

Mitt namn är Lotte och jag arbetar här som kommunikatör. Jag är ganska ny här och arbetade senast som miljöstrateg inom avfallsbranschen. Nu tänker du kanske att detta verkar ju vara totala motsatser och du kanske till och med tänker att det är motsägelsefullt. Miljö kontra profilbransch där det produceras en massa prylar, går det inte tvärt emot varandra?

Jag ser det precis tvärtom!
Jag befinner mig på ett företag där jag har möjlighet att engagera mig till 100 % i varje unikt företag, det gör att jag har möjlighet att vara med och profilera genomtänkta, användbara och funktionella prylar, prylar som används och fyller ett syfte - medvetna konsumtionsval helt enkelt!

Eftersom varje företag och verksamhet är unikt ställs det krav på engagemang och varje dag blir en utmaning att presentera helhetstänk och vet du vad? Jag älskar det!

Att kommunicera förebyggande av avfall, nationella miljömål och beteendeförändringar är inte så långt ifrån att kommunicera kunders mål, visioner & varumärken.
Det är liksom helhetstänket som är det avgörande. Hittar du den röda tråden och kan väva samman det kring all form av profilering och ser till behov, funktion och syfte, ja då har du lyckats med din marknadsföring! Det är just det som jag älskar oavsett var man befinner sig så är ingenting omöjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid och kräver lite mer engagemang men när du knäcker koden då når du resultat och min strävan i mitt jobb är att vara med i den processen!

Mina dagar är väldigt varierande måste jag säga. Igår var jag och hälsade på ett företag där vi nyligen levererat skyltar, backdrops (jag visste inte heller att det heter så, men det är väggen bakom din monter på mässan), termosflaska, pennor och snart även mässkläder.
Det är kul att se när saker fallit på plats och det är inspirerande att komma ut och prata lite och ta  bilder när saker och ting är där de var tänkta att vara.
Det är ganska många termer som är nya för mig såsom en "backdrop" och jag blir lite utskrattad ibland när jag säger lite fel men det bjuder jag gärna på, man kan liksom inte kunna allt på en gång. Vi är ett oberoende företag och arbetar därför mot alla leverantörer som vi väljer att samarbeta med...inte bara i Sverige utan över hela jorden beroende på vilken idé som kommer upp...det gör att det är ganska mycket att hålla koll på och samtidigt oändliga möjligheter, det ser jag som underbart om än förvirrande!

Jag har tänkt att ni ska få följa med på denna resa och jag har tänkt att Jonas, Mia och Linus också ska få flika in med lite uppdateringar då och då. Här är ingen dag den andra lik och tanken med denna bloggen är att ni ska få lite rolig läsning helt enkelt =)

Vill ni vara uppdaterade i sociala medier så finns vi på de flesta ställen. Vi har två hemsidor, en specifikt för Anderzson of Sweden och en för Gåvokompaniet. Anderzson of Sweden och Gåvokompaniet finns även på Facebook, Instagram och YouTube och så twittrar vi ibland också =)

Nu har jag introducerat bloggen och lovar en ständig uppdatering!

Vi hörs igen!
// Lotte


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Händerna på ratten!!

Spin of Hope

Ciao Ciao Italia och inbrottsäkra väskor...